Liko vos 100 dienų

Mūsų mokyklos dešimtokai ir dvyliktokai pradėjo skaičiuoti likusias 100 dienų iki egzaminų. Ta proga buvo surengta Šimtadienio šventė. Pasibaigus pamokoms, visi nuskubėjome į salę, kur mūsų laukė šaunūs mokinių ruošti pasirodymai. Egzaminų belaukiantieji buvo supažindinti su skirtingomis planetomis, o juos lydėjo Mažasis princas. Mokiniams primintos svarbios gyvenimo tiesos, kad mūsų Dievui priklauso visa valdžia, kad meilė yra svarbiausia ir be  jos nebūtų nieko, kad nelaimingiausi žmonės tada, kai jų gyvenime nelieka vietos svajonėms.
Renginio pabaigoje buvo įteikiamos dovanėlės bei pusatestačiai, kurie pažymėjo kokiais rezultatais buvo įpusėti mokslo metai.

Po oficialiosios dalies visi sėdome į automobilius ir traukėme į Olando kepurę. Dešimtokai ir dvyliktokai buvo testuojami, ko išmoko nuo pat pirmos iki dvyliktos klasės. Kai užduotys buvo įveiktos, visi besiruošiantys laikyti egzaminus davė iškilmingą priesaiką, jog laiku perskaitys visas knygas, pasikartos reikiamas formules, žodžiu, tinkamai pasiruoš egzaminams. Tuomet mūsų laukė pyragai ir šilta arbata.
 Dvyliktokams linkime nepamiršti duotos priesaikos, o mokytojams kantrybės ir išminties ruošiant mokinius egzaminams.