Liko 100 dienų iki egzaminų

Vasario 13 d. (ketvirtadienį) mūsų gimnazijoje vyko tradicinė Šimtadienio šventė, kuri simboliškai skelbia, kad abiturientams liko 100 dienų iki egzaminų.
Šią dieną mūsų dvyliktokai patyrė daug įspūdžių ir emocijų, nes nuo paties ryto jų laukė įvairios staigmenos. Turėjo išlaikyti pasitikėjimo mokytojais egzaminą, nes užrištomis akimis įsikibę jiems į parankes keliavo į Klaipėdos dramos teatrą, kuriame susitiko su aktoriumi V. Jočiu.
Vėliau darnus mokinių ir mokytojų būrys keliavo į Anikės aikštėje esančią desertinę mėgautis šilta arbata ar kava ir desertais.
Mokykloje mokinių laukė oficialioji renginio dalis „Teatro apdovanojimai“ (renginį vedė vienuoliktos klasės mokiniai O. Kažukauskas ir L. Paulikaitė), kurių metu dvyliktokams buvo įteikti apdovanojimai – nominacijos už jų ryškiausius bruožus mokyklos gyvenime. Tačiau prieš tai jų laukė daug įvairių improvizacinių išbandymų, patikrinančių jų aktorinius gebėjimus. Džiaugiamės, kad netrūko daug geros nuotaikos, juoko ir draugiškumo. Esame laimingi, kad dvyliktokai įveikė visas užduotis, nesutriko klaidžiose situacijose. Be to, jų laukė pusdiplomiai, kuriuose atsispindėjo jų gebėjimai bei kompetencijos suktis kebliose mokyklinėse situacijose. Neatsiliko ir abiturientai, kurie vienuoliktokams įteikė „išlikimo rinkinį“ ir palinkėjo kitais metais įveikti visus mokslo sunkumus.