Mažoji šeimynėlė

Šis straipsnis nėra apie įprastą šeimą, kurioje grįžęs namo skundiesi visos dienos problemomis. Šiame straipsnyje jums papasakosiu apie dvylikos paauglių šeimynėlę. Į šią paauglių šeimynėlę įsiterpusi ir aš…Tiesą sakant, darinys neįprastas, gal todėl, kad šeimą sudaro vien paaugliai: jokių tėvų ar močiučių. Žodžiu, norėjau jus supažindinti su šia šeimynėle…

Mūsų šeimoje yra hiperaktyvus žmogeliukas. Tai didysis Karolis, kurį vadiname Meškiu. Meškys savo judrumu mūsų šeimynos traukinį stumia į priekį. Iš tiesų taip ir yra.

Mūsų šeimynos traukinyje važiuoja ir pati įdomiausia pasaulyje mergytė – tai Inesa-Princesa. Ji pasižymi dideliu draugiškumu. Niekas nesupranta, iš kur ji tiek daug turi meilės kitiems.Gal todėl ją visi taip myli.

Su Inesa labiausiai bendraujanti – Diana, save pavadinusi Smile. Na, ją visi apibūdina taip: ‘‘mažoji pamaiva’’. Mergaitės įvaizdį sudaro  jos begalinis grožis ir humoro jausmas. Kai ji pasako kokį juokelį, visi juokiasi, išskyrus filosofą-Luką.

Šis šviesiaplaukis berniukas, kuris panašus į princą ant balto žirgo, yra pavyzdingiausias vyriškos lyties atstovas mūsų šeimoje…

Luko pavyzdžiu seka Marijus, tik jam tai nelabai sekasi. Jis dėl savo aukšto ūgio yra pavadintas Stulpu. Kokia gi šeima be ramiai stovinčio žmogaus (Stulpo) . Aišku, jis ne visuomet ramiai stovi, juk vis dėlto jam tik keturiolika. Na, o koks Stulpas be šalia stovinčios merginos…

…Tai klasės „fyfutė” – Vikutė. Ji ir vyriasia ir labiausiai subrendusi. Manau, ji ir daugiausiai patyrusi. Todėl ją visi gerbia, kaip jau nugyvenusią savo dalį gyvenime. Na, o jūs tikrai suprantate, kad ji kaip ir mes tik pradėjo gyventi.

Visiška Vikos priešingybė yra mūsų mylimas Gedukas. Jis nėra ekstremalas. Gedas, tiesą sakant, mėgstantis ramybę berniukas. Kartais jį pavadiname Vėžliuku. Ir, kaip jūs spėjate, Vėžliukas todėl, kad yra lėtesnis.

Vienodo ūgio su Vėžliuku mergaitė Jelena. Ją vadinu Zuikute… Ją labai visi myli ir tik todėl, kad yra mūsų visų dukrytė. Praminiau ją Zuikute todėl, kad yra maža bailiukė, bet kartu ir labai miela mergytė. Ji dėvi drabužius EMO stiliumi. Todėl ji derinasi prie didžiosios šeimynos vadinamo Tetuko.

Tetukas. Tai toks labai aukštas vaikinas, vardu Steponas. Jis, kaip ir Jelena, dėvi Emo stiliumi. Stepas sudaro labai didelę šeimos dalį. Gal todėl jį vadiname Tėveliu. Visais rūpinasi kaip savo vaikais. Gal tik mažiausiai rūpinasi Justu.

Šis mažiausiai patiriantis ‚‚Tėvo meilę‘‘ berniukas, kaip jau girdėjote, yra Justas. Kitaip dar vadinamas Muse. Musė todėl, kad jis visuomet rengiasi juodai ir yra mažas.

Na, liko dar dvi šeimos narės.Viena iš jų – tai Karolina. Ją vadiname Liolyte. Ji taip pat yra labai svarbus asmuo mažojoje šeimynėlėje. Ji kaip tikra Mamytė – niekada nepalieka nei vieno nuošaly. Bet, kai pačiai kažkas atsitinka blogo, tuomet nukabina nosį ir pati atsiriboja nuo visų. Aišku, tai nebūna labai dažnai ir dėl to labai džiaugiamės. Ji nuostabiausia Mamytė pasaulyje!

Štai priėjome ir mane. Aš esu Joana, visų vadinama Saulyte. Esu visiems prieinama. Tiesą sakant, nemoku savęs apibūdinti, todėl nežinau ką pasakyti…. Geriau patys ateikit į mūsų 7-okų klasę ir pamatysit mus visus…

Esame labai draugiški. Aišku, visko būna juk esame paaugliai…O kaip jums žinoma, paaugliai yra patys problemiškiausi padarai žemėje. Bet iš tiesų sakau jums: nuostabesnės šeimynėlės visam pasaulyje nerasit. Juk esame MAŽOJI ŠEIMYNĖLĖ!